Team-/ bedrijvenloop zes kilometer om de grote prijs Ondernemersvereniging Gieten

Algemene informatie:

Hardlopen is teambuilden!! Naast teambuilden is hardlopen gezond voor een ieder. Werk je bij een sportief bedrijf, heb je sportieve familieleden of sportieve buurtgenoten of vind je het leuk om met je sportteam mee te doen. Doe dan mee aan de team-/bedrijvenloop van de 15e Magnesium Run van Gieten op zaterdag 13 mei 2023. Ook het gezamenlijk trainen schept een mooie band. Als voorbereiding op de Run worden ook clinics georganiseerd. Na afloop dan nog gezellig samenzitten bij de afterparty in Gieten. De team-/bedrijvenloop wordt gesponsord door de Ondernemersvereniging Gieten.

De te lopen afstand voor de deelnemers aan de team-/bedrijvenloop is 6 kilometer. De start is om 17.15 uur. Parkoers: een mooi uitdagend parkoers over 6 km. door de fraaie omgeving van Gieten, Eext en het Zwanemeerbos. Deelname is mogelijk in teams van maximaal 6 personen. De 3 snelste lopers per team worden opgenomen in het klassement (de 1e finisher van de teamloop krijgt 1 punt, de tweede 2 punten, de derde 3 punten etc.) Het team met het minste aantal punten is winnaar.

Alle lopers strijden ook mee voor de prijzen van de individuele 6 kilometer loop.

De teams mogen bestaan uit mannen en vrouwen, gemengde teams zijn ook toegestaan. Bij de uitslag voor de teamloop wordt geen rekening gehouden met geslacht. Inschrijven voor de teamloop kan enkel via voorinschrijving, uiterlijk 1 maart 2023.

Programma:

17:15uTeam-/ bedrijvenloop zes kilometer

Kosten

€. 150,00 per team van maximaal 6 deelnemers. (Vriendenteams/buurtteams/verenigingsteams kunnen zich wellicht laten sponsoren door een bedrijf).

Iedere deelnemer aan de teamloop ontvangt na afloop:

  • een speciale unieke medaille van de 15e Magnesium Run van Gieten
  • een speciaal loopshirt Magnesium Run van Gieten
  • onderweg en na afloop bij de finish verzorging
  • elektronische tijdsregistratie
  • na afloop per persoon 3 consumptiemunten voor de afterparty met muziek -mogelijkheid om na afloop een teamfoto te laten maken
  • eeuwige roem.

Voor de teams

  • bedrijven mogen een spandoek op laten hangen in de omgeving van start en finish (vooraf aan te leveren)
  • de eerste 3 teams in de uitslag ontvangen speciale groepsprijzen te besteden tijdens de afterparty
  • en niet te vergeten: een hele leuke teambuilding-activiteit, trotse collega’s en het positieve effect dat het behalen van de gezamenlijke sportieve prestatie heeft.

De uitdaging staat!!!!
Wie pakt de handschoen op?

Inschrijven als team

Leuk dat jullie meedoen met de team-/ bedrijvenloop om de grote prijs Ondernemersvereniging Gieten tijdens de 15e Magnesium Run van Gieten op zaterdag 13 mei 2023. Wij willen jullie vragen om het aanmeldformulier te downloaden via deze link, en vervolgens deze zo volledig mogelijk in te vullen en op te sturen naar: Tini Visker, ’t Poeltje 9, 9461 ES Gieten of via mail: tini.visker@gmail.com

Voor verdere informatie over onder meer het programma en de mogelijkheid voor deelname aan de clinics kunt u kijken op deze website.
Na de aanmelding ontvangt de contactpersoon alle verdere informatie + een verzoek tot betaling van het inschrijfgeld. Betaling moet uiterlijk 1 april 2023 verricht zijn.

Info: zie ook onze website: www.runvangieten.nl