Magnesium halve marathon Run van Gieten

Algemene informatie:

Deelnemers aan de halve marathon kunnen zich omkleden en douchen in sporthal De Goorns op een paar honderd meter afstand van de brink. De kleedkamers zijn geopend van 10 tot 19u.

Portemonnees, autosleutels en andere waardevolle spullen kunnen worden afgegeven in het kantoor van Impuls aan de Brink. In de directe omgeving van de Brink zijn meer dan voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Onder meer bij het gemeentehuis.

Alle deelnemers lopen met een chip van het loopcircuit de Kop van Drenthe.

Er wordt gestreden om het Open Noordelijk Kampioenschap halve marathon.

Prijzenschema:

De vijf snelste mannen en vrouwen van het deelnemersveld worden beloond met geldprijzen van respectievelijk 150, 100, 75, 50 en 25 euro. De drie snelste mannen en vrouwen gaan met een beker naar huis.

Het verbeteren van het parcoursrecord wordt beloond met een bonus van 100 euro. Het parcoursrecord staat nu op naam van Wilfred van Holst uit Groningen (1.12.40) en Leonie Meijer uit Roden (1.27.45).

Programma:

11:00uHalve marathon 21,1 kilometer


Deelname via de online voorinschrijving kost 10 euro. Inschrijven op de dag zelf kan vanaf 10u in het kantoor van Impuls aan de Brink 10 in Gieten. Kosten voor inschrijven op de dag zelf bedragen 15 euro.