Ondernemersvereniging Gieten sponsor Run van Gieten. ‘Dit prachtige evenement moet je koesteren’

GIETEN Op zaterdag 13 mei wordt de 15de editie gehouden van de Magnesium Run van Gieten. Vanwege het derde lustrum is het omvangrijke programma met wedstrijden van 250 meter tot 50 kilometer uitgebreid met twee onderdelen: een wandeltocht met afstanden van respectievelijk 6 en 10 kilometer en … een team-/bedrijvenloop over 6 kilometer.

De team-/bedrijvenloop wordt financieel ondersteund door de Ondernemersvereniging Gieten. Voorzitter Hans Rozenveld van de ondernemersvereniging met ruim 50 leden en penningmeester Jantienus Warners van de Run van Gieten hebben onlangs de samenwerking officieel bekrachtigd. “We zijn erg blij met deze samenwerking. Samen kunnen we het sportevenement versterken en het dorp Gieten met de vele ondernemers nog nadrukkelijker promoten.”

Dorp leefbaar houden

“Dit prachtige en druk bezochte evenement moet je koesteren”, benadrukt Rozenveld. “Om een dorp leefbaar te houden moeten telkens weer uiteenlopende activiteiten worden georganiseerd waardoor je gezien wordt in de wijde regio. Zoals bijvoorbeeld de Run van Gieten met vele, vele honderden deelnemers, een enthousiast publiek langs de kant om de hardlopers aan te moedigen en niet te vergeten de medewerking van al die vrijwilligers die in touw zijn om het evenement in goede banen te leiden. Daar willen we graag een steentje aan bijdragen. We gaan onze leden actief benaderen om zelf ook de hardloopschoenen aan te trekken.”

Grote Prijs Ondernemersvereniging Gieten

De team-/bedrijvenloop start op zaterdag 13 mei om 17.15 uur op de de Brink in Gieten. De hardlopers strijden dan om de Grote Prijs Ondernemersvereniging Gieten.  

16 onderdelen

Het programma van de Magnesium Run van Gieten telt 16 onderdelen. Aanmelden kan via de website www.runvangieten.nl

Let op! De wandelaars kunnen zich zaterdag 13 mei aanmelden tussen 13.00 en 13.30 uur op de Brink. Er is geen voorinschrijving.

Foto bijschrift: Voorzitter Hans Rozenveld van de ondernemersvereniging (links) en penningmeester Jantienus Warners van de Run van Gieten. Foto: Paul Abrahams