Loopcircuit de Kop van Drenthe wedstrijdloop tien kilometer

Algemene informatie:

Deelnemers aan de wedstrijdloop tien kilometer kunnen zich omkleden en douchen in sporthal De Goorns op een paar honderd meter afstand van de Brink. De kleedkamers zijn geopend van 10.00 tot 19.00 uur.

Portemonnees, autosleutels en andere waardevolle spullen kunnen worden afgegeven in het kantoor van Impuls aan de Brink in Gieten. In de directe omgeving van de Brink zijn meer dan voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Onder meer bij het gemeentehuis.

Alle deelnemers lopen met een chip van het loopcircuit de Kop van Drenthe.

Prijzenschema:

De Run van Gieten hanteert het prijzenschema van het loopcircuit de Kop van Drenthe.

Er zijn vier categorieën mannen en vrouwen: senioren, 40+, 50+ en 60+. De drie snelste mannen en vrouwen per categorie gaan met geldprijzen van 30, 20 en 10 euro naar huis.

Daarnaast wordt een overall klassement samengesteld. De drie snelste mannen en de drie snelste vrouwen van de wedstrijd ontvangen een extra premie van respectievelijk 150, 75 en 50 euro.

Het parcours is volledig vernieuwd, daarom kan dit jaar geen parcoursrecord worden verbroken.

Routebeschrijving Loopcircuit de Kop van Drenthe wedstrijdloop 10.000 meter:
Klik hier voor de pdf met de routebeschrijving.

Loopcircuit de Kop van Drenthe wedstrijdloop tien kilometer.

Programma:

16.30 uurLoopcircuit de Kop van Drenthe wedstrijdloop tien kilometer


Deelname via de online voorinschrijving kost 9 euro. Inschrijven op de dag zelf kan vanaf 15.00 uur in het kantoor van Impuls aan de Brink 10 in Gieten. Kosten voor inschrijven op de dag zelf bedragen 10 euro.