Verwenpakket Bakker Job voor 500ste voorinschrijver Magnesium Run van Gieten

GIETEN Het gaat crescendo met de voorinschrijving van de 15de editie van de Magnesium Run van Gieten. Het sportfestijn met wedstrijden van 250 meter tot 50 kilometer vindt plaats op zaterdag 13 mei.

Nog even en dan wordt de grens van 500 deelnemers overschreden. Welke hardloper gaat de boeken in als de 500ste voorinschrijver van het derde lustrum. Is het een leerling die meedoet aan één van de vele quaTand jeugdlopen of een ultrarunner die 50 kilometer voor de kiezen krijgt? Misschien is het wel een zogeheten framerunner of een deelnemer aan het Open Noordelijk kampioenschap halve marathon.

De 500ste voorinschrijver sleept een verwenpakket van Bakker Job uit Gieten in de wacht. De lekkernij ligt zaterdag 13 mei klaar als het startnummer wordt opgehaald bij het inschrijfbureau van de Run van Gieten in het pand van Impuls op de brink.

Koek bij de koffie

De vrijwilligers van de Run van Gieten krijgen zaterdagmorgen 13 mei ook heerlijke Gieter koek bij de koffie. Ook deze koek wordt aangeboden door Bakker Job.

Vroege vogel actie

Tien deelnemers aan de Run van de Gieten die zich voor 1 mei hebben aangemeld, maken kans om een waardebon van 10 euro in de wacht te slepen. De tien waardebonnen worden aangeboden door Hans en Miranda Dillema van Sport 2000 De Jonge Sport in Stadskanaal.

De winnaars worden ingeloot en de namen worden voor zaterdag 13 mei bekend gemaakt via de website en de Facebook pagina.

De waardebon ligt zaterdag 13 mei klaar in het kantoor van Impuls aan de brink in Gieten waar het startnummer kan worden afgehaald.